Zuid-Afrika een feit

HFMtalentindex Zuid-Afrika een feit!

Learning Agility

HFMtalentindex Zuid-Afrika een feit!

Geregistreerde onbevooroordeelde test

Vol trots kijken wij terug op de succesvolle lancering van HFMtalentindex in Zuid-Afrika. Tijdens de conferentie ‘Bridging the Gap’ hebben wij onze HFMtalentindex online assessment tools gepresenteerd in Kaapstad. HFMtalentindex is zeer enthousiast ontvangen en de eerste klanten zijn al aan het werk met onze producten. Een voorwaarde om in Zuid-Afrika onze tests in te mogen zetten is een officiële registratie van de Health Professions Council of South Africa. Na een jaar intensief onderzoek hebben wij deze registratie gekregen!

HFMtalentindex, geregistreerde onbevooroordeelde tests

De Zuid-Afrikaanse Employment Equity Act stelt dat iedere psychometrische test geregistreerd moet worden door de Health Professions Council of South Africa (HPCSA) om aan te tonen dat de test onbevooroordeeld is. Gezien de geschiedenis van Zuid-Afrika een begrijpelijk en duidelijk statement. Het afgelopen jaar hebben wij dan ook uitgebreid onderzoek gedaan in Zuid-Afrika en wij zijn er zeer trots op dat wij de registratie van de HPCSA inmiddels hebben ontvangen. Koen Hofkes, CEO van HFMtalentindex: “Fijn om opnieuw gestaafd te zien dat onze tests geen cultuurverschillen kennen. De toelatingseisen in Zuid-Afrika behoren tot de strengste in de wereld om zeker te zijn dat de instrumenten valide en niet discriminerend zijn. Ik ben dan ook beretrots dat ons Research Team in een jaar tijd heeft kunnen aantonen dat de instrumenten van HFMtalentindex van bijzonder hoge kwaliteit zijn.”

HFMtalentindex enthousiast ontvangen

De reacties uit de markt zijn zeer belangstellend. Wim Meekel, Managing Partner van HFMtalentindex: “Wij werden met enthousiasme ontvangen, zeker door psychologen die binnen HR werken. HFMtalentindex is een volledig geïntegreerd systeem dat enorm veel mogelijkheden biedt, en dat wordt ook in Zuid-Afrika gewaardeerd.” Onze doelgroep in Zuid-Afrika is sterk vergelijkbaar met onze doelgroep in Nederland en andere landen in Europa. “Wij realiseren ons nu nog beter dat wij een neutraal, onbevooroordeeld instrument bieden. Wij kunnen talenten spotten zonder naar de achtergrond te kijken. En dat is immers ons doel: meer rendement uit talent, voor medewerkers èn voor organisaties.”

Ervaren en deskundig team

In Zuid-Afrika staat een ervaren, lokaal en deskundig team klaar om klanten te begeleiden en te adviseren. Benjamin Buckingham, directeur HFMtalentindex Zuid-Afrika: “Met de registratie van de HPCSA op zak hebben wij veel zin om verder aan de slag te gaan. Momenteel zijn wij druk bezig onze eerste certificeringstrainingen te geven. Wij hopen zo snel mogelijk uit te breiden. Wij hebben, gezien alle reacties, groot vertrouwen in het succes van HFMtalentindex in Zuid-Afrika. Kijk ook naar onze nieuwe website: www.hfmtalentindex.co.za.”

En nu verder!

Naast het feit dat wij trots zijn dat HFMtalentindex in Zuid-Afrika is gestart, zijn wij natuurlijk altijd bezig om HFMtalentindex steeds verder te ontwikkelen. Ons Research & Development team doet continu onderzoek en volgt en implementeert steeds de nieuwste ontwikkelingen. Het kan niemand ontgaan zijn dat de Learning Agility Scan inmiddels deel uit maakt van HFMtalentindex. Momenteel doen wij veel onderzoek naar de impact en gevolgen van Learning Agility in samenwerking met onze klanten.

Heb je vragen of opmerkingen over HFMtalentindex Zuid-Afrika, de Learning Agility Scan of een van onze andere online assessment tools, aarzel dan niet contact met ons op te nemen: 085 401 5050 of info@hfm.nl

Nieuwsbrief

Cruquiusweg 111-F, 1019 AG Amsterdam, 085 - 401 50 50